Ηλεκτρονικό εμπόριο νομοθετικό πλαίσιο και ιδιαιτερότητες σε σχέση με το offline εμπόριο. - Καλτζίδου, Σοφία (2015)
Ηλεκτρονικό εμπόριο νομοθετικό πλααίσιο και ιδιαιτερότητες σε σχέση με το offline εμπόριο