Η χρήση των εκκλήσεων στη διαφήμιση - Σεγρεδάκης, Αλέξανδρος (2015)
Η σημασία της ψυχολογίας στη διαφήμιση είναι αδιαμφισβήτητη. Πρωταρχικός στόχος της διαφήμισης είναι να ενημερώσει και να πείσει τον καταναλωτή στην αγορά προϊόντων. Ένας καλός διαφημιστής θα πρέπει να γνωρίζει την αγορά-στόχο και τον τρόπο που θα προωθήσει τη διαφήμιση. Παρουσιάζονται και αναλύονται ψυχολογικές εκκλήσεις που χρησιμοποιούνται στα διαφημιστικά μηνύματα καθώς και κάποιοι άλλοι τρόποι που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την πειστικότητα του μηνύματος.