Η τιμή των μετοχών των εθνικών χορηγών της Αθήνας 2004 - Πλάτης, Κωνσταντίνος (2015)
Η πτυχιακή πραγματεύεται την έννοια της χορηγίας και το σημαντικό ρόλο που αυτή διαδραματίζει σε μεγάλες εθνικές διοργανώσεις. Γίνεται παρουσίαση των εθνικών χορηγών των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ στην Αθήνα το 2004 και εξετάζεται η πορεία των μετοχών αυτών των χορηγών.