Διαφήμιση μέσω διαδικτύου - Παπαργύρη, Δήμητρα (2015)
Στην εργασία προσπαθούμε να αναλύσουμε με τον καλύτερο τρόπο μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Μία αρκετά καινούργια εξέλιξη και διαπιστώνουμε διαφορές αλλά και ομοιότητες με τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης.