Εφαρμογή της αναλυτικής λογιστικής στη βιομηχανική επιχείρηση Micrelec ΑΕ - Μητσάκου, Μαρία (2015)
Η πτυχιακή εργασία περιέχει αναλυτικά στοιχεία για τη σωστή τήρηση της αναλυτικής λογιστικής από οποιοδήποτε είδους βιομηχανικές επιχειρήσεις. Δίνεται επίσης σας case study η εφαρμογή της σε μία βιμηχανική ανώνυμη εταιρεία.