Οικονομοτεχνική μελέτη εκμετάλλευσης μέρους του κοιτάσματος ξυλίτη του λιγνιτωρυχείου Αχλάδας ν. Φλώρινας - Μεσσήνης, Ανδρέας (2015)
Οικονομοτεχνικές δυνατότητες εκμετάλλευσης κοιτάσματος λιγνίτη για την τροφοδοσία ατμοηλεκτρικού σταθμού.