Ο ανταγωνισμός στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας μετά την απελευθέρωση του κλάδου - Μαστοράκης, Παντελής (2015)
Η εργασία αυτή αναφέρεται στο νέο περιβάλλον που επικρατεί στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας μετά την άρση του μονοπωλείου και την απελευθέρωση του κλάδου , τα οποία επέτρεψαν την είσοδο και δραστηριοποίηση νέων εταιρειών στον κλάδο.