Διαφήμιση - Προβολή στο internet - Μαρινίδης, Δημοσθένης (2015)
Θεωρώντας ότι η ηλεκτρονική διαφήμιση είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολήσει αρκετούς χρήστες, μελετώντας άρθρα ανθρώπων σχετικών με αυτή, έγινε προσπάθεια να καλυφθούν όλες οι πτυχές της ηλεκτρονικής διαφήμισης. Έγινε παράθεση στοιχείων, όπως οι τρόποι διαφήμισης, οι τύποι της διαφήμισης, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας διαφήμισης στο διαδίκτυο. Έπειτα έγινε μια σύγκριση μεταξύ παραδοσιακών μέσων και διαδικτύου, ώστε να σχηματιστεί μία εικόνα για τον κόσμο της διαφήμισης. Επίσης κάναμε λόγο για τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθούνται από διαφημιστικές εταιρίες και διαφημιστές αλλά και στην αποτελεσματικότητα της online διαφήμισης.