Ηλεκτρονική τραπεζική: οι εφαρμογές της στις ελληνικές τράπεζες - Λουπάκης, Ελευθέριος (2015)
Με την παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται μια παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, τόσο με μια ιστορική αναδρομή του συστήματος, όσο και με στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχει το Internet Banking έτσι ώστε να μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένο. Παρουσιάζονται τα οφέλη της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και για τις Τράπεζες αλλά και για τους πελάτες, τα εμπόδια- προβλήματα τα οποία μπορεί να έχει καθώς και οι διαδικασίες υιοθέτησης της συγκεκριμένης καινοτομίας. Στο δεύτερο μεγάλο μέρος της πτυχιακής γίνεται μια αναφορά και παρουσίαση με παραδείγματα της χρήσης της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής από τις Ελληνικές Τράπεζες. Τέλος υπάρχουν δύο παραδείγματα χρήσης του Internet Banking από το εξωτερικό.