Εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης των πελατών από τις τράπεζες - Βραχά, Αλεξάνδρα (2015)
Οι τραπεζικοί οργανισμοί συνειδητοποίσαν ότι η σχεέση με τους πελάτες τους δεν τελειώνει στην πώληση ενός προϊόντος ή την παροχή μιας υπηρεσίας. Είναι επιβεβλημένη η χρήση των υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με στόχο την αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Για αυτό το λόγο εδώ και αρκετό καιρό τα call centers αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των δικτύων εξυπηρέτησης αλλά και ένα ισχυρό μέσο για την εφαρμογή της επικοινωνιακής πολιτικής των τραπεζών.