Τεχνολογίες αυτόματης αναγνώρισης και συλλογής στοιχείων σε οργανισμούς κι εφοδιαστικά δίκτυα: η ραδιοσυχνοτική αναγνώριση προϊόντων - Radio Frequency Identification - Λάμπρου, Κωνσταντίνος (2015)
Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση της τεχνολογίας της ραδιοσυχνικής αναγνώρισης -ταυτοποίησης αντικειμένων (προϊόντων) Radio Frequency Identification (RFID) καθώς και της εφαρμογής τους στις επιχειρήσεις.Ο πρώτος στόχος της εργασιας περιλαμβάνει την ανάλυση της τεχνολογίας RFID και των συστατικών της. Ο δεύτερος στόχος περιλαμβάνει την παρουσίαση του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού νομικού πλαισίου που διέπει την συγκεκριμένη τεχνολογία ενώ ο τρίτος στόχος περιλαμβάνει την παρουσίαση εφαρμογών σε διάφορες διεθνείς επιχειρήσεις που εφάρμοσαν την υπό μελέτη τεχνολογία.