Μεθοδολογία σχεδιασμού προϊόντων και υπηρεσιών μιας τράπεζας: καταγραφή ροών προϊόντων - Ζουπάλης, Θεόδωρος (2015)
Στις μέρες η έννοια της ποιότητας είναι ευρέως διαδεδομένη τόσο στον τομέα της παραγωγής όσο και των υπηρεσιών. Ο σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας ήταν η αποκάλυψη της σημασίας της ποιότητας στις υπηρεσίες, η παρουσίαση των κύριων στρατηγικών ανάπτυξης νέων υπηρεσιών καθώς και οι κύριες μεθοδολογίες των συστημάτων παραγωγής στις υπηρεσίες.Η μελέτη στηρίχτηκε σε έρευνες που έχουν γίνει ήδη και έχουν δημοσιοποιηθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Τέλος, πραγματοποιήθηκε μελέτη περίπτωσης δυο συστημάτων λιτής παραγωγής που αποκτούν μεγάλη σημασία και για τον κλάδο των υπηρεσιών, του συστήματος Just in time και job shop.