Έρευνα καταναλωτών για τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ακτοπλοϊκών γραμμών: η περίπτωση των δρομολογίων Πειραιάς - Χίος - Μερτίκα, Ευθυμία (2015)
Η παρούσα έρευνα έχει ως στόχο να διερευνήσει και να αξιολογήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο χώρο της ακτοπλοϊας. Ειδικότερα, επιδιώκεται να διερευνηθεί η προτίμηση και η ζήτηση των καταναλωτών καθώς και οι απόψεις κ αντιλήψεις τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ακτοπλοϊκών γραμμών και ιδιαίτερα της ακτοπλοϊκής γραμμής από Πειραιά προς Χίο και αντίστροφα.