Business Intelligence - Λυγερός-Τσοτάκης, Ιωάννης (2015)
Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι ο προσδιορισμός της έννοιας της Επιχειρηματικής Ευφυΐας, τα χαρακτηριστικά της, τα εργαλεία που χρησιμοποιεί στα συστήματα που δραστηριοποιείται.