Ο θεσμός των ανωνύμων εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στη διεθνή και ελληνική αγορά: συγκριτική παρουσίαση των μεγαλύτερων Α.Ε.Ε.Α.Π. στην Ελλάδα - Μπούζα, Σωτηρία (2015)
Ο θεσμός των Ανωνύμων Εταιρειών Ακίνητης Περιουσίας αποτελεί μια καταλυτική μορφή αξιοποίησης της δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας.Μια παρουσίαση του θεσμού από όλες τις οπτικές γωνίες, μια αναδρομή σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο και μια αναφορά στις τρεις μεγαλύτερες Α.Ε.Ε.Α.Π. στον ελλαδικό χώρο, μπορούν να δώσουν μια μεγάλη εικόνα για το πόσο ωφέλιμη και βιώσιμη μπορεί να καταστεί η αξιοποίηση και η ανάπτυξη του εν λόγω θεσμού για το ''κοινό καλό''.