Marketing Plan του καταστήματος Acropolis και προοπτικές εξέλιξης τα επόμενα τρία έτη - Αλβανού, Ευαγγελία (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία, παρουσιάζει ένα πλάνο μάρκετινγκ ενός τουριστικού καταστήματος. Καλύπτεται τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον του καταστήματος ενώ στη συνέχεια θεσπίζονται στόχοι και επιλέγονται οι καταλληλότερες στρατηγικές μάρκετινγκ με τις οποίες μπορούν να επιτευχθούν.