Η θεωρία της οργανωσιακής αλλαγής/ ανάπτυξης του Chris Argyris. Μελέτη περίπτωσης οργανωμένων ξενοδοχείων νομού Χίου. - Καρνουπάκης, Κων/νος (2015)
Ο εργαζόμενος, με την ενεργό συμμετοχή του στη διοικητική λειτουργία, αναβαθμίζει το ρόλο του, ενώ παράλληλα ενισχύει την οργάνωση στο σύνολό της.