Έρευνα καταναλωτών για την ικανοποίηση από την πιστωτική τους κάρτα: η περίπτωση των κατοίκων της Χίου - Κυριαζή, Μαρία (2015)
Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι η διερεύνηση της ικανοποίησης, των καταναλωτών που διαμένουν στην Χίο, από τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, η καταγραφή των αγοραστικών συνηθειών των Χιωτών μέσω πιστωτικής κάρτας και όλες οι πτυχές που συνδέονται με τη χρήση και τα χαρακτηριστικά αυτής. Κύριο ζήτημα αποτελεί η εξέταση των παραγόντων και των χαρακτηριστικών που συμβάλουν στην ικανοποίηση από την πιστωτική κάρτα και διαμορφώνουν τις τάσεις για την γενικότερη πορεία της αγοράς των πιστωτικών καρτών. Ένα ακόμα θέμα που αναλύεται εκτενώς είναι το δίκτυο λειτουργίας των πιστωτικών καρτών και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αυτού. Εν κατακλείδι, ακολουθεί η παράθεση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την επιτόπια έρευνα, καθώς και η καταγραφή των συμπερασμάτων της εν λόγω μελέτης.