Η αποτελεσματικότητα της διαδικτυακής διαφήμισης έναντι της διαφήμισης στα παραδοσιακά μέσα - Βαλσαμάκη, Ελένη (2015)
Ακολουθώντας τα πρότυπα των παραδοσιακών μέσων, οι εφαρμογές του διαδικτύου εισάγουν νέα μοντέλα επικοινωνίας στη διαφήμιση. Το διαφημιστικό μήνυμα αλλάζει μορφή ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιείται για την προβολή του, αλλά το ζήτημα της αποτελεσματικότητάς του και η μέτρησή της συνεχίζουν να απασχολούν τους υπεύθυνους της διαφήμισης είτε πρόκειται για την περίπτωση της παραδοσιακής, είτε για την περίπτωση της διαδικτυακής διαφήμισης.