Η ηθική και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στο μάρκετινγκ - Τάνου, Ελένη - Μιχαήλ (2015)
Στο πρώτο Κεφάλαιο θα δούμε την έννοια της ΕΚΕ και πως ξεκίνησε από τα παλιά χρόνια για να φτάσει σε αυτό που λέμε σήμερα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Στο δεύτερο Κεφάλαιο θα δούμε τους τομείς εφαρμογής της ΕΚΕ, την χαρτογράφηση και τα όρια της, με λίγα λόγια "ποιους αφορά" η ΕΚΕ. Στο τρίτο Κεφάλαιο θα δούμε τους προβληματισμούς, τις αντιρρήσεις και τους τρόπους δημοσιοποίησης των δράσεων της ΕΚΕ από τις επιχειρήσεις. Στο τέταρτο Κεφάλαιο θα δούμε την διοικητική "ηθική" που πρέπει να έχουν οι επιχειρήσεις και επίσης τις αξίες στο σύγχρονο εμπόριο. Στο πέμπτο Κεφάλαιο θα δούμε τα οφέλη και την αξιολόγηση της ΕΚΕ, τα πλεονεκτήματα καθώς και το κέρδος που προκύπτει από τη χρήση της ΕΚΕ. Στο έκτο Κεφάλαιο θα δούμε την Ελληνική ΕΚΕ μέσα από το Ελληνικό δίκτυο για την ΕΚΕ και τέλος στο έβδομο Κεφάλαιο θα δούμε κάποιες εταιρίες Ελληνικές και ξένες οι οποίες έχουν εφαρμόσει προγράμματα ΕΚΕ στην επιχείρησή τους.