Η διαχείριση του κινδύνου στις ασφαλιστικές εταιρίες. Περιγραφή του solvency 2 (Βασιλεία ΙΙ). Πρακτικές & οφέλη από τη συμμόρφωση στο πλαίσιο αυτό - Τσουκάρη, Μαρκέλλα Μαρία (2015)
Η εργασία αναφέρεται σε θέματα όπως η βασιλεία 2 και τον τρόπο εφαρμογής των κανόνων της,όπως και τα οφέλη στο πλαίσιο αυτό. Επίσης αναφέρεται στην διαχείριση διαφόρων ειδών κινδύνου στις ασφαλιστικές εταιρίες.