Χρηματοπιστωτικά προϊόντα και CRM στο σύγχρονο ελληνικό τραπεζικό σύστημα - Μιχαλάκης, Ευάγγελος (2015)
Η εργασία αυτή παρουσιάζει τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και CRM στο σύγχρονο ελληνικό τραπεζικό σύστημα