Ηλεκτρονικά μουσεία: η τέχνη στο διαδίκτυο και το μουσείο του Λούβρου - Κάσδαγλη, Ασημίνα (2015)
Το διαδίκτυο όπως και ή τέχνη αποτελούν σημεία των καιρών μας. Τα ηλεκτρονικά μουσεία εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό και αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο, όσο και οι Νέες Τεχνολογίες τις οποίες χρησιμοποιούν προκειμένου να ψηφιοποιήσουν τα αντικείμενα τους και να ικανοποιήσουν το χρήστη – επισκέπτη. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να καταγράψει σε πρώτη φάση όλα εκείνα τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιούν τα μουσεία σήμερα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινό τους και να παρουσιάσει έπειτα τα πιο σημαντικά από τα μουσεία του διαδικτύου, καταλήγοντας στο ηλεκτρονικό μουσείο του Λούβρου και αξιολογώντας το.