Ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και διαφήμιση στο διαδίκτυο - Σοφού, Χαραλαμπία (2015)
Αντικείμενο αυτής της εργασίας είναι το ηλεκτρονικό marketing και η διαφήμιση στο διαδίκτυο. Αρχικά κάνουμε μια αναφορά στο Internet και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στη συνέχεια εκθέτουμε έναν ορισμό του e-marketing , αναλύουμε μερικώς και πιο αναλυτικά τους στόχους, τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού marketing.