Οικολογικό μάρκετινγκ και έρευνα για τη βιολογική παραγωγή ντομάτας - Λοΐζου, Γεωργία - Κυριάκος (2015)
Η εργασία μελετά τις μεθόδους που μπορεί να εφαρμόσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανάγκες του και να βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον. Γίνεται αναφορά στο οικολογικό μάρκετινγκ και στην ανάπτυξή του. Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος γίνεται αναφορά στην βιολογική καλλιέργεια και την συμβατική. Επίσης, αναφέρεται τι είναι τα βιολογικά προϊόντα και ποια η διαφορά τους με τα συμβατικά. Τέλος, γίνεται έρευνα αγοράς αναφορικά με την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων και συγκεκριμένα της ντομάτας και παρουσιάζονται τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας.