Το κόστος της ποιότητας: μελέτη περίπτωσης ΝΕΟΣΕΤ Α.Ε. - Κοκκάλας, Βασίλειος - Θεόδωρος (2015)
Υπολογισμός του Κόστους Ποιότητας στη ΝΕΟΣΕΤ Α.Ε. με το τυποποιημένο σύστημα PAF. Βασικές θεωρίες Ποιότητας. Βασικές έννοιες, ορισμοί, κατηγορίες και μοντέλα μέτρησης του Κόστους Ποιότητας. Ανάλυση του τρόπου ανίχνευσης, συλλογής, ταξινόμησης και αποτίμησης των στοιχείων του Κόστους Ποιότητας. Μέθοδοι κοστολόγησής τους. Αποτελέσματα του υπολογισμού του Κόστους Ποιότητας στη ΝΕΟΣΕΤ Α.Ε. Προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση.