Μελέτη αποδοχής διάχυτης τεχνολογίας σύμφωνα με το μοντέλο της ενοποιημένης θεωρίας - Γραμμένος, Γρηγόρης (2015)
Μελέτη αποδοχής της διάχυτης τεχνολογίας. Εξέταση περιπτώσεων χρήσης της τεχνολογίας με βάση το μοντέλο ενοποιημένης θεωρίας. Συμπεράσματα για το αν το μοντέλο ενοποιημένης θεωρίας βρίσκει αποδοχή στον κόσμο σήμερα