Στρατηγικός σχεδιασμός επώνυμου προϊόντος - Βαγενά, Δήμητρα (2015)
Ανάπτυξη επώνυμου προϊόντος Audi μέσω της ανάλυσης του μακρο-οικονομικού περιβάλλοντος και του σχεδίου Μάρκετινγκ και πωλήσεων της εταιρίας.