Ο ρόλος των εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων (management consultants) στην ανάπτυξη και βελτίωση της σύγχρονης ελληνικής (μικρομεσαίας) επιχείρησης - Καραγιάννης, Γεώργιος (2015)
Στην εργασία αυτή εξετάζεται ο ρόλος των εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων στην προσπάθεια προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της αγοράς.Γίνεται μια προσπάθεια ορισμού του έργου των συμβούλων μάνατζμεντ(management consultants).Αναλύονται οι δραστηριότητές τους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν,εξετάζεται η έννοια της συμβουλευτικής και του σύμβουλου επιχειρήσεων και τέλος αναφέρονται τα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν,το μέλλον των συμβούλων επιχειρήσεων και οι προοπτικές που υπάρχουν για την ευρωπαϊκή αγορά συμβούλων.