"Επιχειρηματική στρατηγική και στρατηγική ανάλυση της τσιμεντοβιομηχανίας Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ’ - Τάτσιος, Κωνσταντίνος (2015)
Παρουσίαση της τσιμεντοβιομηχανίας Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ανάλυση της επιχειρηματικής στρατηγικής που ακολουθεί