Οι οργανωσιακές αλλαγές των επιχειρήσεων - Παναγιώτου, Φίλιππος (2015)
Προσπάθεια υλοποίησης και εισαγωγής αλλαγών σε μια επιχείρηση, καθώς και ανεύρεση προβλημάτων που εμφανίζονται κατά την διάρκεια των αλλαγών. Επίσης γίνεται προσπάθεια για ανεύρεση επιχειρηματικών στρατηγικών διοίκησης για τις διάφορες αλλαγές.