Collaboration technologies (εφαρμογές, υλικό, λογισμικό) - Πέτρου, Βασίλειος (2015)
Η πτυχιακή αυτή εργασία εξετάζει τις Collaboration technologies και τις εφαρμόζει στην δημιουργία τησ ηλεκτορνικής φοιτητικής κονότητας καθώς και αναλύεεται ο τρόπος χρήσης αυτών των υπηρεσιών.