Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Κινδύνων και Χαρτοφυλάκιο - Γρηγοράκος, Βασίλειος (2015)
Θεωρητική ανάλυση των Χρηματοοικονομικών κινδύνων και η δημιουργία χαρτοφυλακίου μέσα από το οποίο υπολογίζεται το VaR με διάφορους τρόπους(Ιστορική προσομοίωση, Διακύμανση Συνδιακύμανση,Μοντε Καρλο)