Οι στρατηγικές μάρκετινγκ που αναπτύσσονται στα πλαίσια μιας αεροπορικής εταιρίας: Olympic Air - Κοκοτός, Γεώργιος (2015)
Η πτυχιακή εργασία αναφέρεται στο αεροπορικό μάρκετινγκ και αναλύει διεξοδικά τα κύρια χαρακτηριστικά και τα εργαλεία αυτού.Επίσης παρουσιαζει το προφίλ της olympic air και καταγράφει ενα marketing plan της εταιρίας.