Μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών: η περίπτωση της Χίου - Στεφανούλη, Χρυσούλα (2015)
Σκοπός λοιπόν της παρούσας διπλωματικής εργασίας σε πρώτη φάση είναι να δοθεί η έννοια και το περιεχόμενο του μάρκετινγκ. Αναφερόμενη στις διάφορες αυτές μορφές του Μάρκετινγκ θα γίνει μια εκτενέστερη περιγραφή στο τουριστικό μάρκετινγκ και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.