Αξιολόγηση της πορείας των Δημοσίων και Ιδιωτικών Επενδύσεων(Σ.Δ.Ι.Τ.) - Τριανταφύλλου, Ειρήνη (2015)
Η πτυχιακή αυτή αναφέρεται στις συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ). Παρουσιάζονται οι ορισμοί των ΣΔΙΤ, τα κύρια χαρακτηριστικά τους, το νομικό πλαίσιο που τις διέπει και τους αρμόδιους φορείς, καθώς και την ιστορική αναδρομή τους. Περιγράφεται η ευρωπαϊκή αγορά των Σ.Δ.Ι.Τ., τα πεδία εφαρμογής τους, όπως και τα έργα που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα. Αναφέρονται τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τα οφέλη τους. Τέλος, γίνεται αναφορά στις προϋποθέσεις επιτυχίας τους στην Ελλάδα.