Συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) - Κουκούρης, Στέφανος (2015)
Τα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων είναι ένα σύνολο εφαρμογών λογισμικού που υποστηρίζουν ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και λειτουργιών. Είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των εργασιών όλων των μονάδων και των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Στόχος της εργασίας είναι να παρουσιάσει στον αναγνώστη καίριες πτυχές των ενδοεπιχειρησιακών συστημάτων (Enterprise Resource Planning Systems - ERP).