Προσδιοριστικοί παράγοντες της συναλλαγματικής ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου - Μελισσόπουλος, Θεόδωρος (2015)
Η πτυχιακή εργασία εξετάζει τους προσδιοριστικούς παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ-δολαρίου