Διαχείριση επιχειρησιακής απόδοσης - Κοτσακάς, Νικόλαος (2015)
Το θέμα της εργασίας μου ηταν η διαχείριση επιχειρησιακής απόδοσης. Η διαχείριση επιχειρησιακής απόδοσης είναι ένα σύνολο διαδικασιών που βοηθούν τις οργανώσεις να βελτιστοποιήσουν την επιχειρησιακή απόδοσή τους. Παρέχει ένα πλαίσιο για τις επιχειρησιακές μεθοδολογίες, τις μετρικές, τις διαδικασίες και τα συστήματα που οδηγούν την επιχειρησιακή απόδοση. Το BPM βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν αποδοτική την χρήση των οικονομικών, ανθρώπινων, υλικών και άλλων πόρων τους μέσω ενός άλλου συνόλου διαδικασιών και εργαλείων που εως τώρα βοηθούσαν τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν την επιχειρησιακή απόδοση, αυτή της επιχειρηματικής ευφυίας.