Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση. Η Περίπτωση του Ε.Σ.Π.Α. - Φράγκος, Ιωάννης (2015)
Σκοπός της Πτυχιακής Εργασίας αυτής είναι να αναλύσει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι μόνο, προσφέρουν στις επιχειρήσεις αυτές μοναδικές ευκαιρίες για την ανάδειξη και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων τους.