Επιλογή διαφημιστικών μηνυμάτων από ανήλικους - Μπιζάτη, Κωνσταντίνα (2015)
Στόχος της εργασίας ήταν να προσδιορίσουμε την θέση των παιδιών απέναντι στα διαφημιστικά μηνύματα, να καταγράψουμε την στάση τους,τα σημεία στα οποία δίνουν ιδιαίτερη προσοχή,να μάθουμε τι ήταν αυτό που τους κράτησε προσηλωμένους στην συγκεκριμένη διαφήμιση καθώς και το πως επιλέγουν τα διαφημιστικά μηνύματα,δηλαδή τι ήταν αυτό που τους έκανε να ξεχωρίσουν την συγκεκριμένη διαφήμιση από τις υπόλοιπες του είδους.