Knowledge management - Καρράς, Βασίλειος (2015)
Στη διατριβή μου πάνω στο "Knowledge management" αναπτύσσονται και αναλύονται ζητήματα της σύγχρονης εφαρμογής της διαχείρισης γνώσης, τις βασικές λειτουργίες της και τέλος τα αποτελέσματα που τείνουν να φέρουν οι σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις.