Eξαγωγικές στρατηγικές ελληνικών εταιριών ένδυσης: επώνυμα Vs φασόν - Καρπουχτσή, Eύα (2015)
Η παρούσα Διπλωματική εργασία, εξετάζει τις εξαγωγικές στρατηγικές και τις στρατηγικές διεθνοποίησης που ακολουθούν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και πιο συγκεκριμένα εστιάζει στους λόγους που οδηγούν ορισμένες εταιρίες στο να εξάγουν τα προϊόντα τους φασόν, έναντι άλλων που επιλέγουν να εξάγουν τα προϊόντα τους επώνυμα. Η εργασία δίνει έμφαση στον κλάδο της ένδυσης, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κλάδο για την ελληνική οικονομία και απαρτίζεται από πληθώρα μικρών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν διαφορετικές εξαγωγικές στρατηγικές.