Προώθηση πωλήσεων και προϊόντων μέσω διαδικτύου - Παντελάρος, Στυλιανός - Ιωάννης (2015)
Σκοπός αυτής εδώ της εργασίας είναι να μελετήσουμε και να αναλύσουμε διάφορους παράγοντες όπως είναι το Marketing, το internet, η διαφήμιση το e- Marketing και με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και να διαπιστώσουμε το κατά πόσο όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την Προώθηση Πωλήσεων και την αγορά του διαδικτύου.