Σύγκριση ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε μεσογειακό επίπεδο: ο ρόλος και η συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού στην ανανέωση της τουριστικής στρατηγικής - Καπουτσής, Ανδρέας (2015)
Η παρούσα εργασία αναλύει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ελληνικού τουρισμού σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά των ανταγωνιστικών τουριστικών προορισμών στον χώρο της Μεσογείου και παράλληλα περιγράφει τον ρόλο και την δυναμική του Υπουργείου Τουρισμού αναφορικά με την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προιόντος.