Θεωρίες τουριστικών κινήτρων: εμπειρική έρευνα στο νομό Χίου - Τσακού, Ελισάβετ (2015)
Οι θεωρίες των κινήτρων που ωθούν τους τουρίστες να επιλέξουν ενα τουριστικό προορισμό. Καθώς επίσης και η εμπειρική έρευνα που έγινε στη Χίο προκειμένου να αναδειχθούν τα κίνητρα που προσέλκυσαν τους τουρίστες να την επισκεφτούν.