Ηλεκτρονικό εμπόριο και Virtual Mall - Μαθηκολώνη, Γεωργία (2015)
Αναπτύσσεται η εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στις διάφορες επιχειρήσεις αναφέροντας πλεονεκτήματα καθώς και μειονεκτήματα του και αναφέρονται επίσης κάποιες μεγάλες ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα. Γίνεται ανάπτυξη στο e-marketing, e-turism και στο virtual mall (ψηφιακό εμπορικό κέντρο). Στην συνέχεια δίνονται κάποια βήματα για την δημιοργία και παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και τέλος αναφέρονται σημεία τα οποία προσέχει ο καταναλωτής σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.