Κατανομή παρουσίας μελισσών και συρφίδων στη νήσο Λέσβο με χαρτογραφική απεικόνιση - Γκασούκα, Γιαννούλα - Δημήτριος (2015)
Στην παρουσα εργασια έγινε χαρτογραφικη απεικονιση του αριθμου ειδων μελισσων και συρφιδων στη νησο Λεσβο.