Βιολογικοί παραγωγοί χωρίς βιολογική παραγωγή;: μια αποτίμηση του μέτρου της βιολογικής καλλιέργειας ελιάς στη Λέσβο - Γιαννέ, Παναγιώτα (2015)
Στη παρουσα εργασια θα μελετηθει η βιολογικη καλλιεργεια ελιας και το βιολογικο ελαιολαδο στη Λεσβο .Βασικος σκοπος της εργασιας ειναι να διερευνηθουν οι αιτιες για τις οποιες οι ποσοτητες του λεσβιακου βιολογικου ελαιολαδου ειναι μικρες παρολο που ο αριθμος των βιοκαλλιεργητων ειναι μεγαλος .