Μεσογειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Χουρδάς, Σακελλάρης (2015)
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη της πολιτικής που ακολουθήθηκε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα προς τις χώρες της Μεσογείου, η συμβολή της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διαδικασία και την έκφραση της πολιτικής αυτής μέσα από το ΕΣΠΑ, με παράδειγμα και ποιο συγκεκριμένα την περιοχή Νοτίου Αιγαίου.